Deep Crystal Coating

Unikt Ytbehandling:

Deep Crystal Coating är en unik produkt som bildar ett skikt av skydd över lacken och som binder sig fast i lacken. Resulterar i en överlägsen hålbarhet, även i extrema förhållanden som surt regn, salt, fågelspillning, kemikalier och frekvent tvättande.

Otrolig Vattenavrinning:

Deep Crystal Coating ger en vattenavrinning som du inte trodde fanns. Samtidigt som du skyddar lacken ger skyddet också en EXTREMT hal yta som formligen trycker bort vatten från den behandlade ytan och ger en oöverträffad avrinning, vilket avsevärt minskar risken för skador av exempelvis surt regn. Minskar också att smuts fastnar i lacken och gör bilen mer lättvättad.

Extrem Tålighet:

Deep Crystal Coating är hållbart ända upp till 400 C och skyddar även mot de mest aggressiva sol och UV-strålarna för att ge maximalt skydd för lacken i alla förhållanden. Till skillnad mot de flesta andra skyddande produkter ger Deep Crystal Coating inte ett ”disigt” och ”mjölkigt” utseende när den utsätts för intensiv värme eller UV-ljus.

Minskar repor:

Deep Crystal Coating, minskar risken att din lack får repor och skador ända upp till 25 %. Detta innebär att du eliminerar lättare tvättrepor som är vanligt i lacken. Även när repor dyker upp agerar Deep Crystal Coating som en första uppoffrande och skyddande barriär och tar första reporna utan att de når lacken. Även när större repor kommer tar skyddet den första attacken och gör att lackskador under skyddet minskar.