Om oss

Meguiar`s har över 100 års erfarenhet (sen 1901) och är ett globalt företag som finns i 100 länder världen över och drivs av passion för bilvårds produkter.

Meguiar`s Detail Center är ett bilvårdscenter där vi arbetar med att bevara och återskapa nybilskänslan. För oss är det viktigast att du som kund får bra råd, bra service och framför allt är nöjd med resultatet.

Vi arbetar mot såväl företag som privatpersoner och erbjuder allt från traditionell rekonditionering till moderna skyddsbehandlingar för din bil. Vi använder så långt som möjligt miljögodkända rengöringsmedel, skonsamma mot naturen och bilen.

Den långa och breda erfarenheten som redan finns på plats garanterar ett bra jobb. Alla våra tekniker här på Meguiar`s Detail Center går en specialutbildning i konsten att rekonditionera bilar.

Vi är stolta över förmånen att få ta hand om våra kunders bilar och vårt koncept bygger på kvalité, service och hållbarhet. Vad du än behöver hjälp med inom bilvård kan du räkna med gott kundbemötande och professionalism från vår sida.

Besök oss gärna på Facebook och se vad vi gör.  Ring gärna för mer information eller besök oss på plats!